Mode Halloween græskar passer til Tops+bukser Barn Efteråret tøj med Lange ærmer O-hals baby Piger tøj trykt mønster passer Børn

w744

kr34.26

-18.44

kr52.70

-34 %

Ny vare

Høj kvalitet og Helt nye 100cm

Main Farve: SOM Billede

Nye inden for Mode

Materiale:bomuld

Opmærksomhed plz: Hvis dit barn er buttet, vi anbefaler at vælge en større størrelse, tak.

Bemærk venligst henvise til dine børn faktiske højde og størrelse chart før køb/bud.Tak.

Der er 2-3cm forskel i henhold til manual måling.

check venligst måling diagram omhyggeligt, før du købe varen.

Bemærk venligst, at lille farve forskel bør være acceptabel på grund af lys og tv.

Siz e cm Længde Bust Rådgive Alder 90 38 30 1-2Y 100 40 32 2-3Y 110 42 34 3-4Y 120 44 36 4-5Y 130 4 6 38 5-6Y 140 48 40 6-7Y

Køber Meddelelse:

1.Billedet blev taget i form af naturalier i 100cm, men på grund af den på grund af lyset, og displayet, kan du se billede kan have en lille farve forskel problem, det er uundgåeligt, bedes forståelse!

Kundeservice:

Hvis du ikke kan finde det produkt, som du har brug for i vores butikken, fortæl os eller vis os det billede, vi vil give dig med alle vores styrke.

Check venligst om stil, størrelse og mængde er lige præcis det, du har brug for, før du placerer ordren.Spørgsmål og efterspørgsel, tøv ikke med at lade os det vide!

Kvalitet Og Engagement:

Vores online butik sælger en bred vifte af produkter, og vi garanterer, at vores produkter vil opfylde følgende generelle kvalitetsstandarder:

1.Præcise Informationer Og Beskrivelser

Vi leverer produkter, der er funktioner, funktionalitet og specifikationen er i overensstemmelse med de beskrivelser og emballage.

2.Overholdelse Af Standarder

Vi er omhyggelige med kun at sælge produkter, der er i overensstemmelse med de generelle magt, sikkerhed og andre standarder.

Feedback:

Vi håber, at alle har en vidunderlig shopping i vores butik!Når transaktionen er gennemført, kan du efterlade os en positiv feedback, det vil give os mere stærke magt!Hvis der er nogen skuffelse, bedes du kontakt os rettidig.Vi vil gøre vores bedste for at finde en bedste måde at løse det på.

Tak for din tid!Velkommen til vores Butik!

Tags: crazy passer til, græskar nyfødte, halloween spædbarn, passer til kranium, sjove passer til, costum heks, pet passer til, bebe cosplay, mænd pvc, halloween-romper

Stil Mode
Ærme Længde(cm) Fuld
Oprindelse KN(Oprindelse)
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Krave O-Hals
Mønster Type Tegnefilm
Lukning Type Pullover
Ærme Stil Almindelig
Model-Nummer Mode Halloween græskar, der passer
Køn Piger
Materiale Bomuld
Mærke Momtuesdays2

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer