HUANANZHI X79 Super ATX Bundkort med CPU-Intel Xeon E5 2660 SR0KK Store Brand RAM 16G(2*8G) RECC Dual M. 2 SSD Slot Bedste Combo

w558

kr1 037.16

-1374.83

kr2 411.99

-56 %

Ny vare

Producenten (HUANAN selskab) erklæringer

>> På grund af forskellige produktions-partier, vores bundkort kan sandsynligvis have lidt anderledes design, såsom anden farve af hukommelsespladser, forskellige position og farve af SATA-porte, forskellige bundkort versioner osv.,.....De har ikke nogen funktion forskel.Pls i form sejre, HUANAN vil selskabet ikke foretage nogen yderligere varsel.

WUSON butik udtalelser

1: Hvad er der i pakken?

HUANANZHI X79 Pro bundkort med dual M. 2 slot+Xeon E5 2660 C2 SR0KK CPU+2*8G DDR3 1600 RECC+køler adapter+SATA kabel+metal tilbage shield+driver disc+bruger manual

>> Til alle kære russiske købere: uanset hvad regelmæssige shipping metoder, du vælger, når du foretager for, at vi ville pakke alle de produkter sammen og sende dem af ePacket i denne coronavirus udbrud hård tid på nuværende tidspunkt.Det har vist sig, at ePacket er at gøre det bedre i denne hårde tid, det også giver skat gratis service.

Skræddersyet service er tilgængelig, pls kontakte WUSON butik, hvis du har disse krav nedenfor:

>>Jeg ønsker at erstatte nogle produkter i denne bundkort combo, som udskifte processoren med 2690/2680/2660V2 osv.,

>>Jeg ønsker at tilføje flere produkter til denne combo såsom M. 2 SSD/grafikkort/HDD/PSU osv.,

>>Jeg ønsker at slette nogle produkter i denne combo såsom RAM osv.

2: Hvorfor er det bedre for købere at skyde en unpacking video, når de får deres pakker?

>> Nogle købere sagde, at der vare forsvundne, da de åbnede deres pakker, så viste os nogle billeder, men billeder kan ikke bevise noget som alle ved, er det bedste bevis er en unpacking video, så pls gøre det, som kan hjælpe en masse, hvis du ske at være i samme situation som ovenfor, WUSON butik accepterer ikke billeder som bevis!!!!!Tak for din forståelse.

3: Alle produkter er testet inden levering?

Ja, WUSON butikken har 3 teknisk hold til at teste hver arbejdsdage, så vi kan 1000000% garanti for, at alle vores produkter, arbejder godt, før de bliver sendt fra vores lager.

4: Hvordan er de produkter pakket, vil de blive intactly leveret?

Fristly, WUSON gemme steder CPU ' en i bundkortet socket, wraps hukommelse barer med bobler og placerer dem i bundkortet originale kasse; for det Andet, WUSON butik wraps bundkort med mange bobler og placerer den i den originale kasse; for det Tredje, WUSON butik wraps bundkortet originale kasse med bobler, så sætter det i en papkasse.Så vi er overbeviste om at sige, normalt alle vores produkter kan være intactly leveret.

5: Vil alle pakker blive sikkert leveret inden for den tid, der indstilles af www.swipty.dk?

Sikkert ikke.De mest uhåndgribelige ting er transport, de fleste af pakker kan være leveret inden for den tid, der kræves, men ingen kan garantere, at alle parceller, der kan være leveret inden for den tid, nogle gange nogle parceller er forsinket med angivne grunde, såsom dårligt vejr/ferie/post office stabe strejke/toldbehandlingen, forsinkelse osv.Nogle gange er der ingen som helst grund.Pls henvises til "leveringstid meddelelse" nedenfor.Så pls tænk over det, før du gøre for, så længe du gøre for, at betyder, at du forstår alt, hvad ovenfor.

6: Gøre købere har brug for at sende produkterne tilbage, hvis de ikke arbejde eller ophører med at arbejde?

WUSON butik giver 100% ægte garanti service, og vi har alle magten til at afgøre, om køberne har brug for at sende varerne tilbage til os eller ikke.Men det betyder ikke, at vores produkter er upålidelig, i virkeligheden, som vi medlemsstat i sætning 3 ovenfor, har vi nøje teste ALLE vores produkter, før forsendelse uden for enhver tvivl , så normalt er det store flertal af køberne er tilfredse med vores produkter og nogle af dem er blevet vores faste kunder.Udover , i henhold til hvad vi har oplevet før , og mange af vores varer, hvilket fungerede fint, efter at de blev sendt tilbage af købere, men de gjorde ikke arbejde, når købere testet dem, der er pertty underligt, desuden nogle købere sendt vores produkter tilbage uden nogen ekstra beskyttelse, de bare kan sætte vores bundkort i den oprindelige kasse, og derefter sætte boksen i en e-mail-taske uden nogen boble beskyttelse (mange købere ved, at vi pakke vores bundkort og boks med meget boble og sætte vores bundkort originale æske i en ydre papkasse ), men de produkter, der stadig fungerede fint efter en lang rejse , jeg tror, vi behøver ikke at forklare alt for meget på det .

>> Hvis vores produkter ikke arbejde, det minut, når køberne får dem, eller de stoppe med at arbejde inden for et halvt år fra det tidspunkt, købere kan gøre for, svaret er 100% JA .Især det tidspunkt, hvor købere bare få dem, og begynde at teste .

WUSON butik har al magt til at bede købere til at returnere produkter, enten til ombytning eller refundering.

>> Hvis vores produkter stoppe med at arbejde efter det har været i brug i mere end et halvt år, svaret er usikker .WUSON butik ville evaluere produkter tilstand først, i henhold til den dokumentation, købere giver, så gør afgørelse af, om vi skal købere til at sende det tilbage, eller vi direkte sende en anden ud.

Tags: dual x79, xeon processor, xeon, combo lga xeon, kit bundkort, huananzhi x79, x99, hd ssd 128gb, x79, lga 2011 v1 v3

Med CPU Ja
Hukommelse kanal Fire
Hukommelse Bank 4 DDR3 DIMM -
Maksimal Ram Kapacitet 128 GB
Mærke huananzhi
Bundkortet Størrelse 282*220 mm
Hukommelse Type DDR3
Grafikkort Type Non-Integrated
Havne USB 2.0
Chipsættet INTEL
Punkt Betingelse Ny
24pin power port Vandret stil
Pakke Ja
Harddisk Interface 5*SATA2.0; 1*SATA3.0; PCIe x 16
Form Faktor ATX
Anvendelse Desktop
M. 2 slots M.2 PCI-E NVME SSD/SATA NGFF SSD
Stik Type LGA 2011
Model-Nummer X79 Super
Hukommelse RECC (2*8G)16G DDR3 1600
CPU Type Xeon E5 2660 C2 SROKK 2.2GHz 8 cores/16 threads
Garanti 2 År
Oprindelse KN(Oprindelse)
Chipset Intel X79
Dato For Lanceringen 2013
Alle testet før forsendelse JA med AIDA64 i WIN7

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer