Kvinder stort crossbody taske kvinder håndtaske rejsetasker tøndeformet med rem PU størrelsen store luksus berømte brand design HLLS55

w551

kr263.55

Ny vare

- Tote taske store kvinder, kan også bæres som en taske krydsede over din skulder ajustable.De måde barrel-shaped.Com mønster geometric.Zip lukning.Fremstillet i PU.Stor kapacitet med stor størrelse.Nye samling af foråret og sommeren.

Indvendigt: 2 rum, 1 lynlåslomme

- Ideel til kontor, rejser, og daglige aktiviteter

- Størrelse: længde*højde*bredde = 45*30*20 cm

- Vi garanterer at levere til nogen modtager på den Iberiske Halvø i løbet af 3 arbejdsdage, og de modtagere, på øerne i 7 arbejdsdage.

- Vi opkræve et ekstra gebyr, hvis du bliver bedt om at levere inden for 48 timer.

- Vi er altid klar til at løse alle problemer, de støder på.Tvisten og negative evaluering er ikke de bedste løsninger, eller den hurtigste.

Returnere eller ombytte dine varer til grund for kvalitet er altid gratis i 3 dage fra datoen for modtagelsen.Bemærk, direkte kontakt med kunden Giovanna Milano adjuntándonos et foto af fejlen, og vi vil fortsætte, så snart som muligt.

Tags: taske uld, barn maske rød, bolsos mujer, sac victoria, postbudet dior taske, rygsæk taske ledning, stor crossbody, stropper dior taske, kosmetolog sag, taske mærke luksus kvinde

Udvendig Silt Lomme
Model-Nummer HLLS55
Lejlighed Alsidig
Stil Casual
Antal Håndtag/Remme Single
Håndtasker Type Messenger Tasker
Dekoration INGEN
Mærke Giovanna Milano
Vigtigste Materiale PU
Form Tøndeformede
Hårdhed BLØD
Mønster Type Solid
Indretning Mobiltelefon Lomme
Køn KVINDER
Lining Materiale Akryl
Element Type Håndtasker
Lukning Type lynlås

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer