SORAVESS 2-8STK 1,5 V Genopladelige AA Battery3000mah 14500 Alkaline-Batterier Til Ur Legetøj Lommelygte Fjernbetjening Kameraet

w499

kr77.06

-41.52

kr118.58

-35 %

Ny vare

Elementer Descripition

1. Spænding:1.5 V

2. Kapacitet:3000mah

3. Cyklus gange: mere end 1000 gange

4. Helt nye Alkaline-og genopladelige batterier

5. Størrelse:14x50mm

Model Detaljer

Om Forsendelse

vi tilbyder kun gratis forsendelse af pakker til de kunder, som Sverige indlæg eller Holland indlæg,Bpost tilfældigt som per de forskellige betingelser, der opstod i vores ende.Derfor køberne ikke kan åbne enhver tvist eller tilbagebetaling.tak.

Vi sender normalt dine varer af EMS, DHL, UPS og China Post (CPAM eller CPAK) til din anmodning.

· EMS: Det vil tage omkring 7 til 10 arbejdsdage til en destination, det er offen, der anvendes til at sende produkter til Southest Asien og Australien.

· DHL: Det vil tage omkring 3-7 arbejdsdage til en destination, det er offen, der anvendes til at sende produkter til Europa og Nordamerika.

· UPS, vil Det tage omkring 4 til 5 arbejdsdage til en destination, det er offen, der anvendes til at sende produkter til Southest Asien og Nordamerika.

· Kina Post: Det vil tage omkring 15 til 30 arbejdsdage til en destination, det er offen, der anvendes til at sende produkter med gratis fragt omkostninger.

--Der kan gå op til 48 timer forberedelse til forsendelse, som regel vare send inden for 24 timer efter betaling er bekræftet. --Vi tilbyder forsendelse kombinere til køber, som har bestilt mere end ét elementer endnu en gang fra samme sted, for at spare en del porto. - Vi vil ikke være ansvarlig for punkt tab på grund af forkert eller ikke kan leveres adresse,vi er i stand til at tage sig ethvert ansvar for eventuelle brugerdefinerede forsinkelse, afgifter eller gebyrer, som opkræves af flyselskabet i købers land.fordi transit tid og lokale skatter og afgifter afhænger i høj grad på lokale postvæsen eller transportør (især i weekender og ferie s)

Om Feedback

Din tilfredsstillende, er vores ultimative mål og din feedback kan presse os til at gå videre.Hvis du tilfredsstille med vores produkter og vores service, bedes du venligst forlade os 5 stjerner feedback.Hvis du ikke tilfredsstille med vores produkter, og vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Om returret, Hvis du har noget om returret, er du velkommen til at kontakte os!Hvis produktet er beskadiget eller andet problem, lavet af leverandør, kan du returnere varen til os i dens oprindelige stand til en refundering eller ombytning.Kontakt os venligst for nærmere oplysninger kun inden for 7 dage efter, at du får pakken.Vi vil vende tilbage med dine penge eller bytte efter vi har modtaget din retur varer.Tilbage shipping gebyr er betalt af køber.Om Os

Tags: d rechargeble batterier, 14500 li-ion, Lr44 1.5 v, 12v batteri pack, el14, genopladelige bunke, aaa-batteri recharg, 1, 5 v genoplade, supfire t6, kontakt plade

Model-Nummer 1,5 V 3000mAh
Batteri Nummer 2
Sæt Type Kun Batterier
Nominel Kapacitet 3000mAh
Bundt Bundt 1
Element Type Genopladeligt Batteri
Mærke SORAVESS
Type Alkaliske
Størrelse 14x50mm
Elementer Type 2 Kun Batteriet
Feature 12 Power BankBateria
Udskiftning Af Batteri No
Cyklus Tid Mere end 1000 gange
Funktion 1,5 V Batteri
anvendes til lommelygte, kamera, legetøj , ur

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer