KEIUMI 23 Tommer Reelle Leder Reborn Baby Dolls Babyer Full Body Silikone Vinyl Livagtig Dukke Genfødt Legetøj Til Børn Fødselsdagsgave

w48

kr271.67

-250.72

kr522.39

-47 %

Ny vare

Dukke Beskrivelse:

1) Materiale: Fuld silikone vinyl, og importerede, bløde vinyl fra Tyskland, 100% sikker og komfortabel. 2) Baby størrelse: 23 inches omkring 57 cm dukke. 3) Øjne: Akryl øjne, blå eller brun ,lys og klar, ser så virkelig 4) Hud: huden er den mest unikke sted, denne dukke , designere vil bruge en masse tid på at barnets hud ser mere realistisk multi-lag. 5) Hår: Høj temperatur wire paryk , brun farve. 6) Struktur: Hoved og lemmer alle er lavet af silikone vinyl .Og importerede, bløde vinyl produktion af råmaterialer, ikke-giftig, dukke lemmer kan være aktiv, den kan sidde eller ligge, Fuld Silikone dukke kan gå i vandet, kan ikke stå , tale eller foder. 7) Ansøgning: børn spiller legetøj, for dine børn eller dine elskere og også indsamling af indsamling elskere.

Dette er den Dukke Hele Showet:

Dukke Tilbehør: tøj+sut+mælk flaske+fødselsattest

Køb, Skal Du Læse: 1.Farve mismatch Forskel i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv .Men så kan vi tilføje nogle billeder, der kommer fra Kunder eller ved at tage telefonen.hvis du belive, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt. 2.Dukke Marterail dukke Hovedet, lemmerne er alle lavet af silikone vinyl.kan gå i vandet.se på Dukken detaljer , om krop,hånd,mund,hår.bemærk venligst.det er meget vigtigt.lad os undgå enhver misforståelse.og dukken materiale er videregive den internationale test ,så du behøver ikke bekymre dig, hvis du ikke kan lide det,så kontakt os for at se, om en returnering eller refusion er muligt. 3.Dukke størrelsen dukken har forskellige størrelse i henhold til anden foranstaltning måde, jeg laver to metode for dig : 1> Vores dukke benet er krummet, vi måler dukke benet, så det er i lige tilstand, der er længden fra låret til knæet plus længden fra knæ til tæerne, se på billedet, det handler om 35+15+8=58 cm . 2> Hvis vi ignorerer de buede ben,giver mulighed for at måle det direkte, fra hovedet til tæerne.som på billedet: det er omkring 55 cm .du vil vidste dukke præcis den størrelse,jeg fortælle dig i detaljer, så vi ikke accepteret klage over størrelsen, tak for dit forstå.( så der findes afvigelser på grund af forskellige måder at måle. ) 4.Dukke Accessorries Der er for meget dukke tilbehør,som alle er i den parcel, som pacifer,mælk flaske,mini plush legetøj,tøj (dukken uden ble,tak) nogle gange mere tilbehør kan være ikke har på lager, så vil vi sende tilfældigt (men vi vil tilføje andre gave til dig som kompensation),vi vil i kontakt med dig, før du sender den.forstå venligst, at. 5.Levering Alle produkter bliver sendt ud i 2-6 dage efter betalingen ned.Vores Pris omfatter ikke gebyrer eller andre skjulte gebyrer, og vi er ikke ansvarlige for eventuelle told .håber du kan forstå. 6.Vi garanterer, at alle elementer er i 100% god stand og af høj kvalitet.Hvis du er utilfreds med en vare nogen grund, pls returnere det inden for 7 dage efter modtagelsen,vil blive erstattet eller en tilbagebetaling .

HVORFOR VÆLGE OS ?

1.Bedste kvalitet: fra råvarer, der er køber til at dukke farve, korrektur, produktion, montage, hvert link er den bedste, den laveste defekt forholdet, kan vi undgå de mest almindelige fejl : faldende øjenvipper, glider lemmer , farvede krop, og den ujævne hårdhed.Vores KEIUMI mærke har den højeste favorable rente og den laveste tvist sats, vi er troværdige til at være dit første valg til happy shopping.

2.Materiale: sikkerhed: Vores KEIUMI dukker har gået mange sikkerhedstest og fik af Certifikater CE, ROHS, ASTM, CP65 osv., som er absolut sikker for babyer.

3.Laveste pris: Vi er en producent af reborn baby dolls, ingen mellemmænd, der kan give dig den laveste pris.

4.Strenge pakke: pakken er udsøgt og sikkert; det tilbehør, der er komplet.alt tilbehør sende tilfældigt .

5.Bedste service: Vi har en professional service team til at hjælpe dig med at løse alle de problemer, der opstår før, under og efter salget, give dig den bedste rådgivning oplevelse.

6.Brand garanti: KEIUMI er et registreret varemærke, som er det førende mærke af reborn dukker, vi kan håndtere tilladelse kvalifikation til den velrenommerede agenter til at opnå samarbejde og win-win.

7.Reelt Billede: vores dukke billeder og videoer er en live-action shooting, hvad du får er hvad du ser.

8.Hastighed levering: Vi kan levere alle de bestilte inden for 48 timer.Sørg for, at din ordre er behandlet i den første tid.

9.Stærkt hold : Vi har et hold, der integrerer R&D og design, de er professionelle og innovative.Vores produktion vil holde en opdatering.vi vil bestræbe sig på at være forkæmper for den reborn dukke industri.Vælger os,vælger din fremtid.

Tags: real doll real, real doll stemme, bebe genfødt 57cm, genfødt silicium, oprindelige real doll, toy pige dukke rapunzel, bebe genfødt 57 cm, dukke pige genfødt, 18 dolls pige dukke realistisk baby legetøj, toy boy dukke robot

BJD/SD-Attribut dukke
Køn DRENGE
Netto Vægt omkring 1,6 kg
Type Mode Dukke
hår høj temperatur wire paryk sæt
Oprindelse KN(Oprindelse)
Aldersgruppe > 3 år
Item 23 Tommer reborn baby doll
Mfg Serie Nummer Mode
Kroppen Fuld silikone vinyl
Pakke Boxed
Mærke KEIUMI
Dimensioner 23 tommer ca 57 cm
tilstand I-Lagervarer
Element Type Dukker
Materiale Importeret silikone vinyl fra Tyskland
Model-Nummer KUM23FS01-WW97
Advarsel langt fra brand
Funktioner Dıy Toy
Form Andre
Tema Film & TV
Øjne Akryl øjne, lys og klar, ser så realistisk
Batteri no
Anvendelse Fødselsdag Julegave , børn, legekammerater ,indsamling
Sikkerhedscertifikatet EN71(sikkerhed blød)EU-standarder\CE\ASTM\ROHS

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer