Faroot Tunge Swimmingpool Net Blad Skimmer Teleskopisk Alumium Pole Spa-Dam

w396

kr32.24

Ny vare

Hej!Velkommen til vores butik!

Kvalitet er den første med den bedste service.kunder alle er vores venner.Fashion Design, 100% Helt Ny, Høj kvalitet

Produkt Detaljer:

Specifikation:

Navn: Swimmingpool Spa-Fontænen Blad Snavs Skimmer Net w/Teleskopisk Aluminium Stang

Materiale: Aluminium + Plast

Net Størrelse: 44*25*30 cm

Teleskopisk størrelse: længde 46-105cm

Funktioner:

* Dette letvægts, nem at bruge, 4 fod teleskopstang med integreret blad net er super praktisk for hurtig oprydning af swimmingpools og spabade.

* Lavet af aluminium og robust plastik, med denne pladsbesparende rengøring værktøj er af afgørende betydning for mindre over jorden puljer eller hurtig spot skumme enhver størrelse pool.

* Let og nem-at-bruge, pladsbesparende værktøj til rengøring.

Pakke Inkluderet:

1 x Swimmingpool Skimmer Net

Varme tips fra butiksejere :

(du bedes venligst tage to minutter til at læse før køb) Internationale Købere Bemærk venligst: importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være inden budgivning/buyin g.Forsendelse: varerne vil blive sendt med China Post , Det vil tage 15-45 dage fra forsendelsesdatoen.

Elementer vil blive sendt med Epacket til USA, Helt Sikkert!Det vil tage 12-20 hverdage fra afsendelse.Vi leverer også med DHL, UPS, EMS express shipping, men du skal betale flere penge for hurtig forsendelse.Hvis du har brug for hurtig forsendelse, bedes du venligst kontakte os inden for(Telefon er et must for den internationale ekspres levering, Hvis du har brug for hurtig forsendelse-service, Bedes du venligst din Telefon, når din betaling.).Forsendelse Tid: Alle varer vil blive sendt til dig indenfor 3 arbejdsdage (på hverdage - mandag til fredag) betalingen er godkendt på sælgers side.Forventet leveringstid International pakke tager omkring 15-20 dage til at skibet til bestemmelsesstedet; Ved postvæsenet sidste forsendelse statistik rapport, her nedenfor, er ankomsten leveringstid resultater tabel for nogle lande, som er til køber kun vejledende.Bemærkninger: Venligst kontakt os, hvis der er ingen form for forsendelse egnet til købere,vil Vi vælge den logistik som du ønsker for dig.Fordi told-i særlige lande, der er svært ?Mange af vores logistik optioner er ikke tilgængelige på grund af de høje takster.

Hvis kendelse i henhold ikke mere end 5 dollars,skal Du ikke vælge E-Pakke.For ordrer under $5, vil vi bruge andre former for transport på grund af de dyre sporingsoplysninger omkostninger.Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen særlige krav.

Tilbage/Udskiftning Politik:

Tilbage er accepteret inden for 14 dage efter købers modtagelse af varen. (Ekskl konstruerede damagement eller misusage).100% pengene-tilbage-Garanteret!Alle produkt vil blive testet i 100% før levering.Hvis varen er defekt ved behandling af porto,Køber har op til 14 dage fra datoen for modtagelsen af udveksling af et nyt.Hvis følgende situationer opstår, skal Vi afholde alle omkostninger til returnering af varerne Eller reshiped 1. De produkter, der modtages, er ufuldstændige.Vi bærer alle omkostninger til returnering af varerne 2. Den vare modtaget, er dårligt, Eller kvaliteten ikke er i overensstemmelse.Vi bærer alle udgifter til returnering ing varen 3. Tid til at modtage den pakke, der overstiger den lovede tid.Vi bærer alle udgifter for returnering af varer 4. Det produkt i den pakke, ikke er i overensstemmelse med produktet.Vi bærer alle udgifter til returnering af varer, Kontakt Os: Vi forlod positiv feedback til dig efter modtagelse af betaling.Din feedback er meget vigtig for os, positiv feedback og 5 Score DSR er meget værdsat.

Lad os venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback eller 1 point, 2 point lave DSR eller åbne eventuelle tvister om Paypal og Ebay, bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.

Hvis der er nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, via "Stil sælger et spørgsmål" ,forsøger Vi vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, på grund af høj volumen af dailyincoming e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Lad 1-2 arbejdsdage for os at følge.

Tags: for akvariet skimmer, fish tank skimmer, filter skimmer, protein skimmer til akvariet, protein skimmer, akvarium protein skimmer, akvarium filter skimmer, nano skimmer, oil skimmer, skimmer ske

Type Hånd Værktøj, Dele
Mærke faroot

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer