Nyhed
Tin Sn Plade Folie 99.99% Renhed Ark Metal Smeltning til Grill Forskning &Håndværk Dekoration Laboratorium Bruge Elementære Stof

Tin Sn Plade Folie 99.99% Renhed Ark Metal Smeltning til Grill Forskning &Håndværk Dekoration Laboratorium Bruge Elementære Stof

w263

kr76.88

-8.55

kr85.43

-10 %

Ny vare

BESKRIVELSER

Specifikationer:

Tin plade er den største forbruger af tin, der tegner sig for omkring 40% af tin forbrug.Det kan bruges som en beholder for mad og drikkevarer, forskellige emballage, husholdningsapparater og tør batteriet tarme.

Produkt Figurer: Wire/ Rod/Bar/Plade/Plade/Folie/Barre/Korn

Bemærk cotnact vores salg person for specifikationer, du har brug for.Vi kan skære maskine og den form og størrelse i henhold til yoru projekt

Fælles Tykkelse: 0,05 mm 0,03 mm 0,1 mm 0,2 mm 0,3 mm 0,5 mm 0,8 mm 1,0 mm 2,0 mm 3,0 mm 4,0 mm 5,0 mm 6,0 mm 8.0 mm 10 mm

Tøv ikke med at kontakte os for bulk orden priser.

Periodiske Tabel (Alle elementer med blå farve kan være leveret af os)

Produkt Detaljer

Om Forsendelse

1. Vi leverer gratis forsendelse for de fleste af de produkter,.Nogle af dem er med økonomi forsendelse og nogle af dem er med hurtig fragt.

2. Kun spores anbefalet post vil vi bruge til ordrer.Tracking nummer vil blive opdateret i den rækkefølge, eller i den rækkefølge besked, når overførslen er foretaget.Du kan se den tracking oplysninger efter et par dage efter den tracking antal indlæg.Velkommen til at kontakte os for at få hjælp, hvis du ikke er i stand til at spore din pakke.

3. For økonomi forsendelse, der er mange muligheder, herunder www.swipty.dk Standard Shipping, ePacket, Singapore Indlæg, Korea Indlæg, POS Malaysia, Særlig Linje Yanwen, POST NL, Tyrkiet Indlæg osv.De fleste af de pakker, som kan leveres inden for 10-35 dage, men for nogle lande, økonomi forsendelse kan tage op til 60 dage (Brasilien kan tage 90 dage).Tøv ikke med at kontakte os hvis vi kan være til nogen hjælp.

4. For hurtig forsendelse, FedEx IE&IP, Saver UPS&Fremskyndet, DHL, DPEX er for det meste bruges.www.swipty.dk Premium Forsendelse, EMS, Jodle, SF Express er også tilgængelige.Hurtig forsendelse tager normalt 4-12 dage for levering.For magneter, kan det tage 1-2 dage mere.

Kontakt Os og Feedbacks

Kunder feedbacks er meget vigtigt for os, og vi håber du kunne forlade os en positiv feedback.Vi ville efterlade dig en god feedback, også.

Hvis du har nogen spørgsmål om vores produkter eller bestilling, kan du nå os via Kontakt Sælger på den nederste eller øverste venstre side af produkt side, eller Klik på Chat på den øverste venstre side af websiden.

Hvis du har modtaget dit produkt med tilfredshed, skal du gemme vores butik og anbefale os til dine venner.

Hvis du har nogen spørgsmål om produktet modtaget, skal du ikke tøve med at kontakte os.Vi ville svar rettidig og gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker.Vi gør vores bedste.

Minimal Ordremængde

Vi har ikke MOQ men prisen for bulk orden, er meget lavere end for lille ordre som følge af produktion forskelle i omkostningerne.Vi er en producent og leverandør af Sjældne Jordarter og meterials, såsom Metaller, Legeringer, Nitrogenoxider.Ud af Titanium fastners, tilpasset Titanium dele, er også tilgængelige.Du er velkommen til at kontakte os for et tilbud, hvis du har andre behov i forbindelse.

Vi giver 30-Dages ubetinget vende tilbage til refusion, service, garanti, selv varen ankom i perfekt stand.

SHOPPING MED OS, SHOPPING MED INGEN RISIKO!

Tags: folie pan, luft filter ark, bbq papir, cook papir, BAGE, Kageform, grill folie, Mad Papir, Folie, mad papir wrap

Størrelse Customized
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Materialer Sn
Renhed 99.99%
Model-Nummer Sn Folie
Brug Metal Elementære Stof
Form Folie

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer