Fra besværligt til let - sælg dit uønskede gavekort eller tilgodebevis

Måske har du tidligere forsøgt at sætte gavekort eller tilgodebeviser til salg via en hjemmeside og oplevet, at det kræver en del tid at korrespondere med potentielle købere om pris og forsendelse eller en fysisk afhentning hos dig. Dertil kommer usikkerheden om hvornår og hvordan køber betaler for gavekortet/tilgodebeviset.

Det er sikkert at sælge gavekort og tilgodebeviser

Usikkerheden bliver fjernet, når du bruger Swipty til at sælge dit gavekort. Du er helt sikker på at modtage pengene, når gavekortet er solgt. Tidsforbruget reduceres til 30 sekunder pr. gavekort/tilgodebevis, du sætter til salg. Du skal heller ikke bruge tid på at mødes eller svare spørgsmål fra køber. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

Når gavekortet/tilgodebeviset er solgt, får du besked. Du modtager pengene på din bankkonto eller MobilePay 8 dage efter salget. Når der går 8 dage inden du modtager pengene, skyldes det den garanti Swipty yder til køberne. De har således en uge til at bruge gavekortet/tilgodebeviset, og dermed være sikre på, at værdien svarer til det, der er oplyst.

Hurtigt at sælge gavekort og tilgodebeviser

Dit fysiske gavekort har i langt de fleste tilfælde en stregkode. Det gør at gavekortet kan ligge elektronisk i app'en. Har gavekortet en talrække - og ingen stregkode - kan du alligevel oprette gavekortet, så det kan sælges. App'en laver selv en stregkode ud fra tallene.

Når du ønsker at sælge et gavekort, bestemmer du selv hvor stor en rabat, du ønsker at give køber. Den typiske rabat er på mellem 5% og 20%. Du ser med det samme, hvor mange kontanter du kan få ud af et salg. Er der meget kort tid til gavekortet udløber, er rabatten typisk større. Du har stadig en fordel, da du får kontanter i stedet for at ende med et værdiløst gavekort.