Har du mange medlemskort?

Du kender sikkert irritationen over alle de kort, du skal have i din pung eller taske. Flere og flere butikker får medlemskort, hvilket giver os alle nogle fordele. Udfordringen er, at man kan ende op med et stort antal medlemskort, som man føler, at man altid skal have med sig - ellers ingen fordele i butikken.

Slip for alle kortene - opbevar sine medlemskort på telefonen

Nu har du muligheden for at lægge dem alle ind i Swipty og lade de fysiske medlemskort ligge hjemme i skuffen. På den måde har du altid dine medlemskort med dig - og de er altid klar til brug.

Altid klar til brug

I Swipty ligger dine medlemskort i din egen elektroniske pung - altid klar til brug. Det giver dig flere fordele.

  • Du har hele tiden dine medlemskort med dig på din telefon klar til brug, når du står i butikken
  • I butikken skal du blot åbne app'en og klikke på dit medlemskort. Så kan det skannes af ekspedienten
  • Du bliver fri for at bære rundt på alle dine medlemskort

Hvilke medlemskort kan lægges in i app'en?

Swipty verificerer alle gavekort og tilgodebeviser, der bliver sat til salg i app'en. Det er din sikkerhed for at gavekortet er validt. Yderligere yder Swipty 7 dages garanti på de gavekort, du køber. Indenfor de 7 dage kan du få dine penge retur, hvis der er problemer med gavekortets validitet, værdi eller gyldighed. Du løber derfor ingen risiko ved at købe digitalt.

Hvordan bruges det elektroniske medlemskort i butikken?

Du åbner Swipty og trykker på "pung" og det medlemskort du skal bruge. Herefter vises telefonen med stregkoden på medlemskortet til ekspedienten, som skanner det. Hvis ekspedienten ikke før har prøvet at skanne et digitalt medlemskort siger du blot, at han/hun skal prøve at skanne det. Butikkens kassesystem godkender kun medlemskort, som er oprettet i deres kassesystem. Derfor er det sikkert for ekspedienten at skanne medlemskortet.