Køb gavekort eller tilgodebeviser få sekunder før du skal bruge det i butikken

Det er nemt og hurtigt at købe et gavekort eller et tilgodebevis. Du kan gøre det, når du står i butikken og har fundet det, du gerne vil købe. Så kan du tjekke i app'en om der er et gavekort eller tilgodebevis til salg i den pågældende butik. Er der det, har du mulighed for at købe et gavekort eller tilgodebevis med rabat og dermed spare penge på dit køb.
Du kan selvfølgelig også købe gavekortet eller tilgodebeviset hjemmefra, så du ved at du har det på din telefon inden du skal ud og handle.

Sådan købes gavekort eller tilgodebeviser

I app'en er der en oversigt over alle de butikker, hvor der er gavekort/tilgodebeviser til salg. Du vælger det gavekort eller tilgodebevis, du vil købe og betaler med MobilePay. Få sekunder efter du har betalt, bliver gavekortet leveret på din telefon - og er klar til brug med det samme.

Sådan betaler du med gavekortet/tilgodebeviset, du har købt

Du viser ekspedienten din telefon med stregkoden på gavekortet/tilgodebeviset. Stregkoden genkendes og godkendes af butikkens kassesystem. På den måde betaler du med gavekortet. Hvis ekspedienten ikke før har prøvet at håndtere et digitalt gavekort/tilgodebevis siger du blot, at han/hun skal prøve at skanne det. Butikkens kassesystem godkender kun stregkoder, som er oprettet i deres kassesystem. Derfor er det sikkert for ekspedienten at skanne gavekortet/tilgodebeviset.

Sikkerheden er i top

Swipty verificerer alle gavekort og tilgodebeviser, der bliver sat til salg i app'en. Det er din sikkerhed for at gavekortet er validt. Yderligere yder Swipty 7 dages garanti på de gavekort, du køber. Indenfor de 7 dage kan du få dine penge retur, hvis der er problemer med gavekortets validitet, værdi eller gyldighed. Du løber derfor ingen risiko ved at købe digitalt.